5 Tips about درمان بیماری خود ایمنی ماکولار You Can Use Today
5 Tips about درمان بیماری خود ایمنی ماکولار You Can Use Today
Blog Article
افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کردهایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانیشدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز میکند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما در مورد ژنتیک بیماری های خودایمنی می دانیم، سایر عواملی که می توانند باعث ایجاد خودایمنی شوند و اقداماتی که در صورت افزایش خطر ابتلا می توانید انجام دهید، مقاله ما ر ا بخوانید.
فشار خون پایین در بارداری معمولاً مشکلات جدیای ایجاد نمیکند و اکثر زنان میتوانند آن را در خانه کنترل کنند. فشارخون بسته به سطح انرژی، اضطراب، سبک زندگی و سطح استرس زنان تغییر میکند.
این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمیکنند. بدون انسولین هم بدن نمیتواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون میشود.
کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی
در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.
البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.
بیماری های خودایمنی اغلب در خانواده ها دیده می شوند: ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری های خودایمنی خطر خطر ابتلای سایر بستگان به این بیماری را افزایش می دهد. و هنگامی که یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری های خودایمنی باشد، نه تنها احتمال ابتلای شما به همان نوع بیماری خود ایمنی را افزایش می دهد، بلکه خطر ابتلا به درمان خود ایمنی بدن سایر بیماری های خودایمنی هم افزایش پیدا می کند.
در ایمنی غیرفعال بدن آنتیبادی را از طریق مادر یا توسط تزریق آنتیبادی خارجی یا دارویی دریافت میکند و سیستم ایمنی خود نیاز به تولید آنتیبادی ندارد.
به طور کلی میتوان مکانیسمهای ایمنی را به دو گروه ایمنی فعال و غیر فعال تقسیم کرد. در ایمنی فعال بدن با عامل بیماریزا به طور مستقیم (ایمنی همورال و سلولی) یا از طریق واکسن مواجه میشود و در واکنش به آن آنتیبادی تولید میکند.
همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابلتوجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
در حالیکه تنظیم سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی میتواند به کاهش تاثیر دیابت نوع ۲ و درمان قطعی قند خون کمک کند اما اکثر افراد مبتلا به این بیماری نیاز به مصرف داروهایی برای کاهش گلوکز خون و افزایش تولید و حساسیت بدن به انسولین دارند.
در چرخه قاعدگی بیشتر زنان فشار خون بالا را گزارش میدهند، اما گاهی در این دوره ممکن است فرد فشار خون پایین را هم تجربه کند.